Skulle Hamas tillåta er demonstrera?

Ah, här har vi en grupp människor som använder sig utav en av våra demokratiska rättigheter, nämligen att demonstrera. Grejen är den att dom försöker hindra andra människor från att utöva samma rättighet. I min bok är dom defentivit inga fredsvänner, utan dom är snarare vänner med demokratihatare och terrorister.

Låt oss säga att motdemonstranterna skulle åka ned till något av länderna i mellanöstern (exkl. Israel) och börja demonstrera mot sittande regimer. Många skulle nog bli inslängda i finkan eller, i värsta fall, bli torterade och/eller mördade.

Tipstack: Erixon.

Läs Aftenposten – Hamas henrettet uskyldig palestiner.

”Now im going to bed”

// Edvin

Twingly och Intressant.

Annonser

3 reaktioner på ”Skulle Hamas tillåta er demonstrera?

  1. Jag var där. Det var otäck stämning.

  2. Ping: Hatiska palestinaaktivister släpper masken i SVT Debatt (VIDEO) « FRED I MELLANÖSTERN

  3. du kan inte jämföra dessa demonstrationer med denna mycket vridna video. dem har inte samma förutsättningar och dem kämpar ofta för olika frågor. det är kanske inte alltid rätt att jämföra dödsoffer men sanning som du själv vet är att många fler palestinier, särskilt civila barn och kvinnor har fallit offer för detta krig. en viss aggression är mycket befogad då man tröttnat på denna isolering. det är ytters beklagligt att svenska judar och israeler drabbas av diskriminering här och runt om i värden pga det som händer i israel, men snälla du som den bildade människa du är eller utgör dig för att vara bör själv veta att det är en promille av det som palestinier, som idag är dem utan ett land , det dem går igenom går inte inte att jämföra. att du kalla dessa Palestina stödjare för terrorrister tyder på en stor okunskap, mycket beklagligt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s