Marita Ulvskog blir arg över sanningen

If it walks like a dog and if it barks like a dog, then it is a dog. Marita Ulvskog du kan sluta låtsas. Du tillhör ett parti som ville införa övergångsregler mot Baltikum, genom att beskylla balterna för ”social turism”. Marita Ulvskog och Socialdemokraterna försöker ta varje chans att minska människors möjlighet att röra sig fritt runtom i världen. Om det inte är betongmurar som delar en hel kontinent så är det misstänkliggörande av människor från andra länder.

Läs SvDUlvskog: Fult av Hökmark.

Läs SvDCentern risar S för grumligt fiske.

”Have a nice day”

// Edvin

Twingly och Intressant.

Annonser

6 reaktioner på ”Marita Ulvskog blir arg över sanningen

 1. Jag har svårt att förstå hur rödstrumpan (egentligen kommunisten) och särlingen Marita kan tillåtas av (s) att fortsätta agera mot allt och alla, även mot sitt eget parti’s bästa. Eftersom jag inte håller mig på (s)-sidan kan jag väl ändå tycka att det är bra att Marita, Mona, Vanja och några till trampar vidare i klaveret, de falska tonerna kommer också att nå även de mest trogna förhoppningsvis.

 2. jösses,
  Hökmark är ju en stolle i samma kaliber som Bo Lundgren.

  lönedumpning ökar inte jobbmöjligheter för någon,
  det försämrar bara villkoren för de med drägliga villkor.

  Att jobba i ett annat land är heller ingen självklar ”frihet”,
  många skulle säkert stanna i sina egna länder om jobben fanns
  så ”friheten” handlar eg bara om marknadens frihet, att
  höja tillgången och dumpa lönerna på minskad efterfrågan.
  enkel marknadsekonomi.

  alla kan inte vara chefer, eller deras söner.

 3. Jo teson, att kunna jobba i ett annat land är en frihet. Självklar är den inte eftersom du och andra tydligen är emot den. Meningen är att det inom EU ska vara inte bara en frihet utan också en rättighet, omgärdad av vissa villkor som förvisso är värda att diskutera. Många skulle säkert stanna i sina länder som du säger, och gör detju också, men rörligheten är bra för dem som vill utnyttja den. Och även för samhället i stort som mår bra av nya impulser och av att inte vara inkrökt i sig självt.

 4. Skälet till att röda lägret skrek till och jämrade sig över ”övertramp” när Hökmark försiktigt påpekade att vi inte skall skylla våra problem på dem som kommer hit och arbetar är att detta ”övertramp” landade mitt på den ömma tå som fortarande pulserar ”Go Home” i takt med LO-körens taktfasta skanderande i Vaxholm. Det är klart det gör lite ont.

 5. Varför i all världen ska man tvinga ett utländsk företag att teckna svenska kollektivavtal? Jag förstår att det är logiskt för dem som tycker att även alla svenska företag borde tvingas till det.

  Facket och företagen får gärna fortsätta förhandla, för att det ska bli litet stabilitet i lönerna och villkoren, men deras avtal ska inte diktera vad företag+anställda som står utanför gör.

 6. Ja, Marita Ulvskog borde åtalas för hets mot folkgrupp! Socialdemokraterna är i själva verket förklädda Sverigedemokrater! De har alltid sett ner på folk som jobbar och nu är det dags för alla människor från andra länder att bli utsatta för rasistiska påhopp. Nazisterna var också Socialdemokrater! Men, som icke röding, så är jag bara glad för alla klavertramp från den sidan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s