Björn the butcher

Robert Noord, Lotta Grönblad, Jonas Nygren, Anna Ljungdell, Martin Nilsson och Thomas Johanssons debattartikel har sannerligen skapat ett intresse inom och utanför det Socialdemokratiska partiet. Dock finns det en del människor (Socialdemokraten Björn Andersson), som vet hur man slaktar en frisk skolpolitisk diskussion. Daniel Mathisen har skrivit ett intressant inlägg om att Socialdemokraterna måste sluta fokusera på vem det är som driver skolorna och börja fokusera på innehållet.Det får Björn Andersson att skriva följande kommentar;

Jaha vad var det för radikalt med detta inlägg. Alliansen jublar när du och andra liberaler hyllar det marknadsanpassade friskolesystemet vi just nu har. Det mest högerorigenterade systemet i världen. Läs mitt inlägg och begrunda. Driftsformen är viktigare för innehållet än vad du tror!

När jag läste Björn Anderssons kommentar fick jag nästan bitchslapa mig för att kontrollera ifall jag var vaken. Det är tråkigt att Björn Andersson ser den skolpolitiska debatten som ett sätt att bedriva innehållslös plakatpolitik. Kärnan i politik handlar inte om att vara vara mot det motståndarna är för eller försöka göra motståndarna förbannade. Men vad ska man egentligen förvänta sig av en person som tycker att Robert Noord bör byta åsikt om friskolor eller byta parti (läs).

”Got to run”

// Edvin

Twingly och Intressant.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s