Bra jobbat Alliansfritt Sverige!

Enligt Alliansfritt Sveriges senaste rapport har jag inte skrivit om arbetslöshet under perioden 28 juli – 1 augusti. Gjorde en snabbkoll och såg att jag visst har skrivit om arbetslöshet. Närmare sagt, ungdomsarbetslöshet. En halv tumme upp för Bardh och Björklund öppnar nya dörrar.  Uppdatering: Men som Anders Utbult har förklarat gjordes undersökningen av min blogg under 28 juli. Synd att dom inte gjorde undersökningen under 1 augusti. AS har även inkluderat ickepolitiska bloggar i deras rapport och bloggar som är nedlagda men som inte tagits bort av användarna. But it’s okay, it’s alright – AS bevisar att undersökningar inte är 100 procentiga 🙂

Tyvärr diverse sossebloggar som har uppmärksammat rapporten. Alliansbloggare försöker inte ”mörklägga” det faktum att många människor har blivit arbetslösa under det senaste året, till följd av kaoset på dom internationella finansmarknaderna.

”That is all folks”

// Edvin

Twingly och Intressant.

5 reaktioner på ”Bra jobbat Alliansfritt Sverige!

 1. Men Edvin! Du frågade ju mig om det här! Undersökningen är gjord 28 juli – 1 augusti, och undersöker de 20 senaste inläggen. Vi kollade din blogg den 28 juli (som tydligt står i vår rådata), och då hade du inte skrivit dina två inlägg som kom den 29 och 1a. Det är beklagligt, men någonstans var vi ju tvungna att börja kolla.

  För övrigt hade vi en regel när vi valde bloggar: Om det var med i partiets bloggportal. Om folk har lagt upp sina semiprivata bloggar där, eller om partierna inte rensar, är det inte något vi kan ta ställning till i varje individuellt fall. Det skulle både bli osäkert och ta en sjujävla tid.

  Det är jättesynd att du missuppfattat och var tvungen att uttrycka det på din blogg, men åtminstone bevisar du att vi måste vara tydligare nästa gång, eller att du måste läsa rapporter innan 😛

  Puss!

 2. Haha! Rätt ska naturligtvis vara rätt 😉

  Puss på dig med!

 3. Ja de är simpla lögnare! Jag finns också med i deras lista med noll inlägg om arbetslösheten. Det är lögn.

  På min blogg Företagsam Grön Moderat nämner jag arbetslösheten vid flera tillfällen och har konkreta förslag på hur man ska bekämpa den!

 4. Pingback: Gryningsräd » Blog Archive » Lögn, förbannad lögn och statistik

 5. Pingback: Claeskrantz.se » Den moderata arbetslinjens kris – Socialtjänst som alternativ arbetsförmedling

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s