Innehåll framför ålder

Moderaterna har som mål att återigen bli största parti bland landets ungdomar. Det är en bra ambition, med tanke på att partiets stöd bland ungdomar, generellt, har minskat sedan 2006. En anledning är att Moderaterna inte har hittat en bra approach till integritetsfrågorna och nu när ungdomsarbetslösheten återigen har ökat, kan vi bocka av den anledningen. Om vi ska vinna valet och samtidigt ha ett starkt mandat att leda Sverige, måste Alliansen, i synnerhet Moderaterna, få ett starkare stöd bland ungdomar. Vi har inte råd att förlora en hel ungdomsgeneration.

Arbetsgrupperna – Det viktiga i dagsläget är att dom nya arbetsgrupperna vågar lyfta på varenda sten som sänker trösklarna in på exempelvis bostads- och arbetsmarknaden och inte att ordföranden i arbetsgruppen är 25 år istället för 45 år. Om Moderaterna inte lyckas komma på nya förslag att sänka trösklarna in på arbetsmarknaden, för landets ungdomar, så skulle jag inte bli förvånad ifall deras föräldrar väljer att rösta på att annat parti än Moderaterna.

Plus: Att Moderaterna tillsätter en internetgrupp.

Minus: Jag har inte läst direktiven för grupperna, men det är ett minus att det inte finns en arbetsgrupp för bostadsfrågorna.

Läs SvD – M storsatsar på unga väljare .

Läs Kent Persson – Ungdomarna måste vinnas, annars fixar vi inte valet 2010.

”Let’s see what happens”

// Edvin

Twingly och Intressant.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s