Det här är mitt land – Det här är ditt land!

Kent Persson uppmanar nu flera bloggare att haka på ett upprop  mot rasism och främlingsfigentlighet, som Tonårsmorsa har sparkat igång, genom att lägga upp videon nedan.

Det är ett sätt att visa att vi tror på ett samhälle för alla och där alla är lika mycket värda. Sverige är ett land som ska välkomna människor från andra länder och vara ett land där invandrare får en fristad och en möjlighet att uppnå sina livsdrömmar. Det vinner alla på. Häng gärna på du med. Det är ett upprop mot rasism och invandrarfientlighet.

Kent Persson.

Jag uppmanar: Johan Ingerö, Fredrick Federley, Magnus Andersson, Annie Johansson, Frihetsbloggen och Rola Brentlin att haka på uppropet.

”Just do it”

// Edvin

Twingly, Intressant och Politik.

Annonser

4 reaktioner på ”Det här är mitt land – Det här är ditt land!

  1. Fantastiskt vilket härligt genomslag detta fick och min tro på människan kom genast tillbaka! TACK!! Jag tror vi alla behöver det här, som motvikt till allt främlingsfientligt och rasistiskt som tas upp i olika media, bloggar och andra sammanhang just nu! ♥

  2. Lustigt att du – en moderat – lägger upp en video med en sång som skrevs av Woody Guthrie, amerikansk socialist:):):)

  3. Ping: Bloggare mot Rasism

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s