Det är nya tider!

Veckans fråga: Kommer den rödgröna mardrömmen att föra fram Maria Wetterstand i partiledarduellerna mot Fredrik Reinfeldt, istället för Mona Sahlin?

En sak kan man konstatera och det är att Socialdemokraterna inte längre befinner sig i centrum i svensk polik. Maktskiftet 2006 var även ett balansskifte. Numera måste Socialdemokraterna förhålla sig till Allians för Sverige och Miljöpartiet, vilket förhoppningsvis betyder att vi är nära ett värderingsskifte.

DN och SvD

”Good times”

// Edvin

Twingly, Intressant, Alliansen och Rödgrönmardröm.

Annonser

3 reaktioner på ”Det är nya tider!

  1. Pest eller kolera. Wetterstrand är en person med en mycket dold agenda tror jag. I tidigare uttalanden som hon gjort innan hon hamnade i den maktposition hon är nu har hon uppvisat åsikter och positioneringar som skulle få Ohly att framstå som hängiven rojalist. Wetterstrand är en farlig person för Sverige.

  2. Ping: Slaget kommer att stå emellan glada moderater och sura sossar « Kent Persson (m) blogg

  3. Klart dom gör av dessa två onda ting som bara profiterar på den svenska befolkningen som gamar cirklar över sitt döende offer i en öken.Legaliserad brottslighet genom denna form av demokrati har säkerligen ett slut som i bla Europa en dag när dagens stollar till profitörer kommer att bli omnämnda i historiebäckerna som det STORA SVEKET.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s