Dom rödgröna är eniga!

Noterar att det blev en ganska dålig dag för dom rödgröna skulle presentera deras gemensamma politik inom ramen för försvars- och säkerhetspolitiken. Det enda som Mona Sahlin, Peter Eriksson, Maria Wetterstrand och Lars Ohly är eniga om är att tillsätta flera utredningar, ifall dom får förtroendet av svenska folket att bilda en regering. Med andra ord kommer inte svenska folket få besked om innehållet Svampens försvars- och säkerhetspolitik i dagsläget.  Jag skulle inte bli förvånad ifall dom rödgröna kommer hålla flera presskonferenser under valåret där dom meddelar svenska folket att dom kommer tillsätta utredningar inom flera olika politikområden, ifall dom får förtroendet att bilda regering….

By the way: Imorgon kommer Vänsterpartiet, Miljöpartiet och Socialdemokraterna presentera deras nya sjukförsäkringspolitik. Enligt kvällens Aktuellt är dom åtminstone eniga om att man inte ska kolla upp människors arbetsförmåga inom rehabiliteringskedjan.

SvD och DN

Persson och Tolgfors.

”It’s on”

// Edvin

Twingly, Intressant och Val2010 och Politik.

Annonser

2 reaktioner på ”Dom rödgröna är eniga!

  1. Ping: Vänsterexperimentet fortsätter « Frihet är inte gratis.

  2. Åtminstone är de eniga om att de inte är eniga, men skall utrreda om de kanske kan bli det. Eller det kanske skall till en utredning till som kostar pengar men inte leder något vart .. .brukar vara det i det röda hörnet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s