Innocent until proven guilty

En kortis – Jag tänker inte kommentera namnen som florerar i media angående fusket i stadens provval, utan i mina ögon är man oskyldig tills motsatsen bevisats. Jag hoppas att Sverker Eriksson m.fl utreder fallen noggranna och att förbunden kommer med förbättringar till nästa provval. Jag håller med Mary, alla vi (och vi är väldigt många) som står på gator, torg och skolor och kämpar i ur och skur för Moderaternas skull gillar inte detta, inte alls – skriv upp det!

SvD, SvD 2, SvD 3DN, DN 2, DN3 DN4Expressen

// Edvin

Twingly, Intressant, Moderaterna och Politik.

Annonser

5 reaktioner på ”Innocent until proven guilty

  1. Ja man skall ju naturligtvis vara mycket försiktig med att peka ut personer som brottslingar innan polisutredningen är klar. Och om Moderaterna skall hinna få ordning på sina listor inför valet, så måste ju polisens utredning blir klar fort.

    • Målligan, inget ”brottsligt” har begåtts i den bemärkelsen förutom att det sägs att folk har brytit mot våra interna regler. Därför finns det nu en utredning som kollar igenom hela processen.

  2. Ping: Demokratin blir den stora förloraren « Kent Persson (m) blogg

  3. Du bör nu låta polisen göra den bedömningen, alla kanske inte tar så lätt på mutbrott. Men är det så omfattande att hundratals personer mutats, så kommer det säkert leda till straff.

  4. Har man pengar så kan man köpa sig en plats i kön som är mycket högre upp, och det anammas tydligen av dessa personer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s