Folkomrösta den 19 september!

Jag noterar att några av motståndarna till Förbifart Stockholm inte väljer att diskutera hela Stockholmsöverenskommelsen. Är det för att dom vet att deras argumentation då strimlas ned i småbitar? Är det för att dom hoppas kunna stämpla oss som är för hela överenskommelsen som ekonomiskt oansvariga? Är det för att dom egentligen har noll koll över infrastrukturfrågorna i regionen och enbart pysslar med plakatpolitik? Frågorna är många men faktum kvarstår, Förbifart Stockholm är en del i en stor satsning på att förbättra hela infrastrukturen i Stockholmsregionen (även Mälardalen) och när jag skriver infrastruktur så menar jag vägnätet och kollektivtrafiken. Vi kan nu äntligen förbättra vägnätet och kollektivtrafiken eftersom att vi alla är med och tar ett ansvar för Stockholmsregionens framtid. Alternativet är att vi återigen hamnar i en situation där man lovar stora satsningar utan att det finns pengar och det betyder en enda sak – att ingenting blir gjort.

När det gäller folkomröstning i frågan så kan man redan folkomrösta ifall man både vill förbättra vägnätet och kollektivtrafiken – den 19 september. Den enda garantin till att vi får en förbättrad infrastruktur i Stockholmsregionen under dom kommande åren är att Alliansen får ett förnyat förtroende i Stockholmsregionen och landet.

Glöm inte att gå med i Facebookgruppen – En modern infrastruktur ställer inte spår mot vägar.

DN, SvD Ledare

// Edvin

Twingly, Intressant, Alliansen, Stockholm, Förbifart Stockholm, Val2010 och Politik.

Annonser

En reaktion på ”Folkomrösta den 19 september!

  1. På sätt och vis är det ju det vi gör. Folkomröstar alltså. Vinner alliansen så får vi både-och. Vinner den fuskbyggande rödgröna röran Så blir det ingen väg (åtminstone inte under kommande mandatperiod) och med det så spelar det heller ingen roll hur mycket de bygger ut kollektivtrafiken. De kommer aldrig att lösa några trafikproblem på det viset.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s