Vad har Peter Andersson och Sören Holmberg gemensamt?

Oscar Jansson har väntat i flera timmar på att jag ska kommentera dagens opinionsundersökning från DN/Synovate. Well here it comes; En opinionsundersökning är bara en opinionsundersökning och ingenting annat. Valet avgörs på valdagen och fram tills dess kan allting hända.

Noterar även att Peter Andersson inte är sådär jätteglad över dagens opinionsundersökning, det skulle jag också varit ifall jag gjorde samma misstag som Sören Holmberg gjorde 2007 när han sa att Alliansen var rökt. Peter Andersson skrev vid ett flertal tillfällen under 2009 in mot januari att Alliansen hade förlorat 350.000 väljare baserat på en opinionsundersökning, nu försöker han sopa undan lite saker genom att skriva att han tillsammans med andra ”hävdat” att valet kommer bli oerhört jämt. Så kan det låta när man har förstorat upp opinionsundersökningar under flera år.

DN, SvD, Aftonbladet och Expressen.

// Edvin

Twingly, Intressant, Alliansen, Val2010 och Politik.

Annonser

En reaktion på ”Vad har Peter Andersson och Sören Holmberg gemensamt?

  1. Peter Andersson – Med rätt att hyckla, har inte mycket rätt vilket ä helt logiskt då han slaviskt följer order från Sveavägen 68. Han måste tillhöra den inre kretsen bland netroots bloggare vilket visar vilket ballong de är.

    Nu ”lunchbloggar” han också för att visa hur han bloggar på fritiden. Jomenvissttjena som banarne säger.

    Sören Holmberg är bara patetisk.

    De grönröda förlorar valet vilket jag redan skrivit om på min blogg på grund av alliansen är de regeringsfähiga numera och svenskar är trygghetsnarkomaner.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s