Fattigt från NetRoots!

Björn Fridén har skrivit på Alliansfritt Sverige att Alliansens arbetsgrupper på följande områden – Utbildning, hälso- och sjukvård, miljö och klimat, entrepenörskap och hållbar tillväxt, familjepolitik, kultur och idrott samt utrikespolitik och försvar – inte har presenterat sina rapporter. Min kommentar; Riktigt dålig research! Därtill visar Peter Andersson och S-Buzz Netroots akilleshäll – kollektivistiskt länkande utan att tänka tre gånger (läs: egentligen piskande). Newsflash – Arbetsgrupperna HAR presenterat sina förslag till framtidsmanifestet!
Annonser

8 reaktioner på ”Fattigt från NetRoots!

 1. Kollektivistiskt länkande pågår inom moderata perspektiv med. Så kasta inte sten i glashus !!

 2. Ping: Sanningen om samhället – 2010-07-02

 3. Edvin
  Du har fel i den kollektivistiska utskåpningen men träffar förstås rätt i kritiken denna gång, så vitt jag ser. Det gäller arbetsgrupperna och jag har uppdaterat om det. Däremot måste huvudinvändningen kvartstå: den gemensamma politiken saknas ännu. En arbetsgrupps förslag är mycket lätt att fly bort från

  Pa

 4. Aha?! Så det där med att fly från arbetsgruppernas förslag, innebär att alla era förslag kanske inte är skrivna i sten…? Som man känner sig själv tror man sig känna andra.

 5. Du har en poäng – rapporterna finns där och jag ändrade min citering från Alliansfritt, Dock kvarstår – enligt intervjun ska ni presentera er politik den 10 aug.

 6. Det är en ganska gedigen uppdatering av alliansen.se som skett sedan jag var inne och letade i lördags kväll. Att man fick intrycket att arbetsgrupperna inte rapporterat in är nog dessvärre något som webbredaktören får stå för.

  Men som den gode hr. Ulvenlöv påpekar – kommer valmanifestet att bli klart inom åtta dagar?

 7. Fan vad ni tjatar om datum. Er agenda är lika genomskinlig som Victoria Silvstedts baddräkter brukar vara…

  Om nu Alliansen inte presterar sitt manifest innan den 10 så kommer ni slå på det. Presenteras ett manifest den 10 augusti eller tidigare så kommer det heta att det är ett hafsverk som ni tvingade fram genom er storhet.

  Allt handlar ju om att ni vill komma efter oss med ert bajs-manifest, för att kunna möta våra förslag i god tid innan valet. Jag hoppas vi väntar till den dagen då ni redan har släppt era sista reformförslag till de funderande väljarna.

  Tjatandet om tiden blir bara lätt löjlig av ett gäng som kan bättre…

 8. Ping: Rudbeck i Sollentuna satsar på lärarlöner « Edvin Ala(m) 3.0

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s