Anna Kinberg Batra är rätt person för uppdraget!

Hell yeah! Tidigare ikväll blev Anna Kinberg Batra vald till ny gruppledare för nya moderaternas riksdagsgrupp. Det var svårt för mig att hålla tillbaka glädjetårarna. Anna Kinberg Batra har genom åren i uppdragen som ordf i EU-nämnden och talesperson i energifrågor för Moderaterna visat att hon är rätt person att leda riksdagsgruppen. Hon har ett starkt stöd i stort sett hela partiet i såväl stad som land och just det starka stödet är viktigt för Moderaterna men också Alliansen pga den parlamentariska situationen. Jag vet att hon tillsammans med Sofia Arkelsten och Fredrik Reinfeldt kommer ta ansvar för moderaternas samt alliansens viktiga arbete i riksdagen under mandatperioden. Ett stort grattis till Anna men framförallt till riksdagsgruppen som fått en kompetent och engagerad gruppledare.

Varma kramar till dig Anna!

SvD

Expressen

// Edvin

2 reaktioner på ”Anna Kinberg Batra är rätt person för uppdraget!

  1. Hon har ju lämnat noll avtryck förutom att hon tycker att Stockholmare är smartare än oss lantisar. Hon är en politikerbroiler som alla dom andra, dvs ingen eller ringa arbetslivserfarenhet. Mycket illa.

  2. Jag är nyfiken på om hon kommer att bidra till att tvinga igenom den nya regionindelningen. Nu när det ska finnas en särskild regionminister känns läget oroande.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s