Återupprättelse för Sofia Arkelsten!

Återupprättelse! Nåddes precis av nyheten om att överåklagare Gunnar Stetler inte kommer inleda en förundersökning mot Sofia Arkelsten. Det är naturligtvis bra att vi kan få en diskussion om finansieringen av studieresor för våra riksdagsledamöter och liknande men förra veckans häxjakt, i synnerhet från kvällstidningsskribenterna, mot Sofia Arkelsten saknade grund i själva sakfrågan – om bolag ska stå för kostnaderna för studieresor och dylikt. Utgångspunkten för Johannes Forsberg med flera kvällstidninsskribenter har varit Shell och deras personliga åsikter om bolaget. Nu hoppas jag att vi  kan lämna den innehållslösa häxjakten bakom oss och återgå till att prata om politik, i synnerhet om den fortsatta förnyelsen av de nya Moderaterna och utmaningarna som Sverige står inför de kommande åren.

SvD, DN,

// Edvin

11 reaktioner på ”Återupprättelse för Sofia Arkelsten!

 1. Vadå Återuprrättelse ?!

  Inte ofta jag reagerar men nu blir jag heligt förbannad,det här är sista gången jag röstar på Moderaterna.

  Mer mutresa kan det väl ej bli, händelsen är grav speciellt med tanke på vilka företag som varit inblandade.

  Entrepenören

  • Ja nu är det många som fått problem, du till exempel. Frågan är hur Expressen med flera hyenor ska kunna återupprätta sitt eget rykte. Nej visst nej, deras rykte var uselt redan tidigare.

 2. Som tack för hjäpen har Fredrik och Co. lovat Överåklagare Gunnar Stetler en förlänging av sin tjänst samt att han nu står i kö för en EU post.

  Stort tack Gunnar, hälsar Fredrik

  Mvh
  Jonny

 3. Som tack för hjäpen har Fredrik och Co. lovat Överåklagare Gunnar Stetler en förlänging av sin tjänst samt att han nu står i kö för en EU post.

  Stort tack Gunnar, hälsar Fredrik

  Mvh
  Jonny på

  • Ja, när man får fel går det ju att som du ta till en oförskämdhet i stället för att ompröva den egen ståndpunkten. Det du skriver skulle antagligen kunna leda till stämning för ärekränkning av åklagaren, om någon brydde sig.

 4. Helt oskyldig till brott men helt uppenbart skyldig till okunsakp i att ge gott intryck samt dumhet att sätta sig i en eventuell jävposition. Kanske visar också detta att vi har politerker som inte är mogna sina ämbeten och frågan blir hur undviker vi ett samhälla där vi har proffspolikter med denna frånvända verklighetsbild.

  Mvh
  Jonny

 5. Det är naturligtvis ett solklart fall av muta men nu har RAINFELT OCH ÅKLAGAREN satt gränsen så nu kan vi vanliga svenskar också låta oss mutas Sverige går mer och mer mot ett GANGSTERSAMHÄLLE OCH MORALEN FÖRSVINNER MER O MER. MODERAT IDIOLOGI.

 6. Pingback: Arkelsten har ej begått brott | Henry Rouhivuori

 7. Pingback: Åklagare inleder inte ofta förundersökning mot politiker och riksdagsledamöter | Nemokrati

 8. Återupprättelse !?.Sedan när blev det okey att negligera brott !?, weirdo.Förstår fullt ut att folk i samhället mer och mer begår brott på olika stadium i livet med tanke på hur de som styr och ställer beter sig.

 9. Det som har hänt har ändå hänt: Shell har visat att moderatpolitiker är ganska billiga att köpa. Arkelsten uppfyllde ju snabbt sin del av avtalet med positiva inlägg om Shell på sin blogg och i talarstolen. Olagligt? Nä. Total avsaknad av politisk heder? Definitivt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s