Valtersson totalägde Ohlsson

Hej! Funderar över hur bloggen ska utvecklas under det kommande året. Har varit dålig på att uppdatera bloggen under de senaste månaderna och funderar allvarligt på att enbart twittra och vara online på Facebook.  Har två tips till er; första är att läsa igenom Johan Ingerös eminenta krönika i Tidningen Ångermanland. Johan Ingerö medger att han ångrar sitt deltagande för Ja-sidan.

Mitt andra tips är Eurodebatten i Aktuellt mellan Miljöpartiets Mikaela Valtersson och EU-minister Birgitta Ohlsson (FP). Mikaela Valtersson totalägde Ohlsson under debatten. Mikaela Valtersson radade upp flera tunga och sakliga argument om varför Sverige inte borde ha Euro som valuta medan Birgitta Ohlsson försökte vinna över tittarnas hjärtan med  ”den-som-älskar-EU-mest-är-bäst-linjen”. Den linjen fungerade inte under folkomröstningen 2003 och den fungerar absolut inte under en tid då eurokrater höjer rösterna för en gemensam finanspolitik inom EU (läs: EU-skatter) för att ”lösa” den politiska och ekonomiska instabiliteten.

Gott nytt år mina vänner!

// Edvin

Annonser

En reaktion på ”Valtersson totalägde Ohlsson

  1. Totalägde, Edvin? Förklara då hur menar med att äga!? Jag kan inte se att Waltersson pratade EU-skatter, och det gjorde inte heller Olsson.

    Känslan jag får är att du får in lite mycket äpplen och päron här…frågan är ingen enkel sådan, och är man enbart ute efter kortsiktig egenvinning, kommer man aldrig bli ett långvarigt alternativ för andra partners oavsett vad själva sakfrågan handlar om.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s