Nobels fredspris: It’s a trap!

Det finns en enda anledning till varför Snorre Valen har nominerat Wikileaks till Nobels fredspris; Nej det är inte publicitet. Det är ju ett sätt för norska och svenska myndigheter att få tag på Assange och deportera honom till USA!!! Suck! Genom åren har det funnits människor och organisationer som jag anser har gjort sig oförtjänta av Nobels Fredspris. Senast var det Barack Obama. Snorre Valens nominering är droppen som fick bägaren att rinna över för min del. Det är dags att fredspriset delas ut i Blåhallen i Stockholm Sverige. Norrmännen kan ägna sig åt andra saker.

SvD 

// Edvin

Annonser

En reaktion på ”Nobels fredspris: It’s a trap!

  1. Att Barack Obama inte gjort sig förtjänt av fredspriset ännu kan vi nog vara överens om, men menar du att norrmännen skulle vara i maskopi med USA då och deportera Assange dit?

    Och om svenska regeringen skulle begå en sån en sån oförlåtlig dundertabbe som att utlämna Assange till USA då är det verkligen dags för revolution i det här landet. Svenska rättsväsendet har redan missbrukats så till den milda grad av Marianne Ny. Vi har ju också fortfarande i gott minne hur Svenskarna lät Hitler invadera Norge.

    För övrigt är priset nominerat till Wikileaks (jag är själv med i en fb-grupp för detta och blev förstås glatt överraskad då jag fick reda på nomineringen i morse) så det behöver ju inte vara Assange som åker till Oslo.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s