Uppgörelsen mellan Alliansen och MP är inte bra

Jag har under dagen försökt finna ord om vad jag tycker kring dagens uppgörelse om migrationspolitiken mellan Miljöpartiet, Folkpartiet, Centerpartiet, Kristdemokraterna och Moderaterna i synnerhet när det gäller att ge tillgång till sjukvård etc. för vuxna människor som håller sig gömda från svenska myndigheter. Anledningen till att det har varit svårt är för att jag tycker och vill att Sverige ska vara ett fritt land för alla men verkligheten är den att det finns en bred enighet i riksdagen om att vi ska ha en reglerad invandring. Att då börja i den här änden tror jag skapar ordea och riskerar att försvåra det långsiktiga arbetet som jag och många andra har arbetat för internt inom våra partier i olika sammanhang. En person som har slagit huvudet på spiken om dagens uppgörelse är Johan Ingerö, länkar därför över ordet till honom.

Aftonbladet, DNSvD

// Edvin

Annonser

7 reaktioner på ”Uppgörelsen mellan Alliansen och MP är inte bra

 1. …spridda kommentarer till Alliansens uppgörelse med MP ang. papperslösa (illegala) flyktingar..:
  kalle008:

  ”Många svenskar väntar i tysthet på en utlösande faktor. Själv känner jag numera inte det minsta förtroende för vår ”valda” regering, inklusive ledhunden MP.
  Därmed har jag förlorat ett förtroende som jag har buriti ett helt liv, och som även har gällt en lång rad socialdemokratiska regeringar.
  Tidigare har jag aldrig misstrott regeringar när det gällt vilket land de representerat – jag har alltid trott att det var Sverige.
  Så är det tydligen inte nu.”

  Evert:
  ”En sak är klar – dessa politiker ska få betala priset för sitt beteende vid nästa val. Detta svek mot svenska folket ska inte glömmas i första taget – vi är många som kan påminna alla i vår närhet varje dag fram till valet. Dessa små maktfullkomliga partier ska ut ur riksdagen. Vi skattebetalande svenskar är inte maktlösa – framtiden är vår drivkraft! ”

  Emigranten:
  ”Sverige kommer att gå käpprätt åt h*****e med Fredrik Reinfeldt och resten av riksdagsledamöterna!
  När ska det bli en samlad demokratisk revolution mot galenskapen som dessa sjuka politiker håller på med?
  Fredrik Reinfeldt måste vara betald av någon islamistisk organisation eller så är han allvarligt sinnessjuk, för att medvetet skänka bort Sverige och Svenskarna till alla i hela världen som vill komma hit och få livstids försörjning och allt annat gratis som Svenskar har slitit i generationer för att få!
  Nu j****r får det vara nog! När jag såg Alliansen och MP på nyheterna i morse där dom stod och raljerade över att detta skulle stoppa de påstådda främlingsfientliga krafter som verkar i Sverige så kom det tårar i ren ilska över att vi som vill värna Sveriges framtid och har varit med om att bygga upp välfärden blir betraktade som slödder av dessa människor som inte har gjort ett enda ärligt handtag i hela sitt liv för att bygga välfärden!
  PI är det enda organ som skulle kunna samla Svenska folket i en kraftig demonstration mot de riksdagsledamöter som helt går emot och förnedrar det Svenska folket!
  Jag är så f******d att hela Svenska mediakåren med Jan Helin i spetsen helt går i politikernas ledband och vilseleder Svenskar som fortfarande tror att det dom läser i tidningar och ser på TV är sant!”

 2. Detta kommer stå alliansen dyrt.
  Aldrig mer att jag röstar på er detta var droppen!

  Jag undrar vilken värld vissa politiker lever i, dom lever i alla fall inte i min stad och ser segregationen och problemen.

 3. Detta var ett oerhört kränkande beslut för Sveriges pensionärer. I princip fri amnesti för illegala invandrare, samma dag som Hägglund föreslår höjda gränser på frikort.

  Sverige har 500000 sk fattigpensionärer som knappt har råd att gå till tandläkaren, och nu ska illegala flyktingar beredas tandvård och skola.

  SKAMLIGT är ordet !!

 4. 2014 så har inte Alliansen min röst! För nu är hela Sverige sålt ta mej fan!

 5. Jag är uppvuxen i Reinfeldts hemkommun och tidigare aktiv inom partiet, efter att ha känt en allt större tvekan inför Reinfeldts färdväg senaste tiden så har jag idag upplevt mitt i särklass värsta politiska svek och jag bryter nu helt med Nya Moderaterna, jag ställer inte upp på detta vansinne!

 6. Det är skrämmande att man överger sina värderingar för en tillfällig framgång i ett maktspel. Att ge illegala invandrare förmåner är ett hån inte bara mot de asylsökande som sköter sig, det är ett hån mot de svenskar som får betala notan. Det här har inget med humanism att göra. Människor som kommer i kläm kommer bara att bli fler. Detta är en öppen inbjudan till alla svartjobbare över hela världen, att komma hit med hela familjen. Kommer inte moderaterna ta avstånd från denna överenskommelse, så lär ni definitivt kunna räkna bort min röst.

 7. Ping: Invandrarpolitik – uppgörelse med MP « Fröken Blå

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s