Kvällsblaskorna + DI borde skämmas!

En kortis – Verkar som att säsongens mediedrev har börjat. Medierna har nu slagit igång de stora trummorna och jagar Håkan Juholts flickvän för ett brott hon begick för flera år sedan. För det första så har Åsa Lindgren tagit konsekvenserna av sina handlingar.För det andra är det pinsamt att Gabriel Mellqvist försöker koppla storyn med valberedningsarbetet inom Socialdemokraterna.  För det tredje tycker jag det är fu**ed up (minst sagt) att kvällsblaskorna + DI (!!!!) inleder en häxjakt och ev drev mot en person som inte är en ”offentlig person”. Karin Grundberg på Dagens Industri, Linda Hjertén och Erik Nises på Aftonbladet och Anna Lindström på Expressen borde skämmas!

// Edvin

Annonser

10 reaktioner på ”Kvällsblaskorna + DI borde skämmas!

 1. Varför granskades inte detta ordentligt:

  Fredrik och Filippa Reinfeldts barnflicka jobbade illegalt i Sverige, uppger Metro – samtidigt som hon bodde hos statsministerparet.
  – Jag har inte jobbat utan arbetstillstånd, sa barnflickan till Expressen.se på morgonen.
  Efter en koll visar det sig att det inte stämmer.
  Det finns mycket mera på det temat på den borgliga kanten men detta har bara glidit av de berörda.

 2. Nja, visst är det väl så att hon nu är en offentlig person, eller tycker du inte att fruar, sambos, särbos, flickvänner och barn till ministrar och ministerkandidater är offentliga personer?

  Juholt borde ju vetat att detta skulle komma fram och redovisat detta direkt, men nu hoppades han att det inte skulle komma fram.

 3. Skönt att människor oavsett var man tillhör i det politiska spektrat inte hoppar på drevet mot en inte offentlig person som har tjänat sitt straff och som inte påverkar Juholts kompetens och omdöme. Hade varit en stor skillnad om han hade medverkat.

 4. Magnus:

  Varför skulle anhöriga till politiker egentligen vara offentliga personer? De har inte valt offentligheten och har ingen maktposition. Deras privata angelägenheter är oviktigt och något de bör kunna ha för sig själva så länge det inte påverkar politikern och dennes politik.

  Dessbättre lever vi inte i USA där alla presidentkandidater måste vara gifta och deras partner ska kuska med runt och jobba i valrörelser. I Sverige får man vara en egen individ – skönt!

 5. Hon har ställt upp på en massa intervjuer om sig själv och om sin och Juholts förhållande. Hon har själv valt att bli en offentlig person.

 6. Ping: Tidningarna prövar kollektiv bestraffning i det offentliga ljuset. « essbeck

 7. Ping: Men lägg av… | Tankar hos en Gråsäl

 8. Instämmer i att man kan hålla sig för god för att ge sig på en anhörig som faktiskt tagit sitt straff. Det är en annan sak när det är själva politikern, t ex ett antal fortkörningsböter och därmed framkallande av livsfara för medtrafikanter. Normalt verkar det ju annars räcka med en obetald TV-avgift för att man skall tvingas avgå, trots att det inte direkt riskerar andras liv.

 9. Tack för att du är en vettig och respektabel person. Jag mår illa när hyenorna ger sig på borgerliga politiker eller deras nära också. Det är sorgligt och fördummande att fokus ligger på sån skit.

  Jag vill att politik ska handla om politik. När jag går och röstar är det inte en Moralisk Ledare Och Föredöme jag söker, utan konkreta förändringar i den riktning jag tror på. Men med de minskade politiska skillnaderna mellan blocken, och den trängre ”mitten”, så är väl det här en logisk utveckling.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s