Up yours Karin Wanngård

En kortis – Socialdemokraternas nya ledare i Stockholm stad, Karin Wangård, lever verkligen upp till förväntningarna när hon stämplar försäljning med att det är skitjobb. Jag arbetar lite med försäljning och tycker om mina arbetsuppgifter, mina kollegor och arbetsmiljön. Går upp mellan 06:00-07:00 varje dag och tycker det är en fantastisk känsla att gå till jobbet varje dag för att träffa mina kollegor och även ta kontakt med våra fantastiska kunder. Tycker inte det är ett skitjobb, tvärtom är det ett av de bästa jobben som jag har haft eftersom att vi är ett bra team men också för att jag har lärt mig oerhört mycket. Kunskaperna som jag har fått här har utan tvekan gjort det enklare för mig att fortsätta ha en fot in på arbetsmarknaden om det skulle uppkomma en kris eller om jag skulle vilja göra någonting annat. Karin Wanngårds uttalande visar tydligt att Socialdemokraterna i grunden är ett bidragsparti och kombinerar det genom att ha en vidrig och elitistisk syn på jobb. Vissa arbeten är tydligen finare än andra. Well, up yours Wanngård!

Har pratat om Wanngårds uttalande på jobbet och reaktionerna från några av mina kollegor är inte heller positiva.

Bloggar: AK, JH

Affärsvärlden 

// Edvin

3 reaktioner på ”Up yours Karin Wanngård

 1. Sossarna har skruvade synpunkter på mycket skatter såväl som på jobb. För mig finns det inga skitjobb. Alla jobb som efterfrågas behövs och kräver sitt speciella hantverk. Den nya sossen efter Jämtin verkar vara råvänster och säger sig ha kommunisterna som alternativ till sossarna. Det bådar gott för Alliansen i Stockholm. Sossarna är totalt fast i mantra höja skatten och bidragsnarkonmani.
  Alltid mer, aldrig nog. Att aldrig prioritera i politiken.

 2. Hur kan du få sossarna till ett bidragsparti för att en som Karin tycker till om skitjobb.

  Det finns inga skitjobb. bara underbetalda jobb som är krävande och borde betalas med högre lön. Trneden är oftast att ju mindre du gör ju mer tjänar du.
  Så Skavlan i Tv hur han tyckte det var konstigt med Svenskar som skalade bananer i Norge.
  Tycker inte alls det är skitjobb. De fick betalt för jobbet och det är huvudsaken sedan att hårda jobba betalas för dåligt det ska kompenseras med en bra a-kassa så jobben utförs först när betalningen är optimal.
  En god a-kassa är bra för lågt avlöande jobb. Antigen görs de inte eller så får man skärpa till sig och betala vettigare löner.

  Moderaterna har ju tydlig bidrag till massor anställda d.v.s man betalar ingen premie själv.Men tar ut miljoner i bidrag som någon annan får jobba ihop.

  Sossarnas försäkringar de är inbetlada av folket själva.

  Fattar inte var du får bidragsparti från Detta när rika får barnbidrag som de inte behöver och de är ofta moderater.
  De får också bidrag för att ta hem en piga.
  Felet med er moderater är att ni ljuger så mycket.

  Försäljarer sa Edvin han var.Passa er för modeata försäljare de är skojare allihopo. Jag frågar dessutom alltid den läkare jag går till vem han sympatiserar med.
  Är det högernm då går jag ut.
  Jag acepterar bara socialistiska Läkare.,

 3. Som seriös företagare utsatt för en rad oseriösa telefonförsäljare måste jag konstatera att halvkriminell verksamhet väl uppfyller kriteriet att kallas skitjobb. Goda produkter behöver inte horder av säljare som inte får betalt annat än att de lurar tillräckligt många kunder per dag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s