Därför bör Hanif Bali bli invald till partistyrelsen!

Spännande men hektisk vecka! Dels ska jag bli färdig med min promemoria och en kursuppsats, jobba och sätta mig in i diverse detaljer inför nästa nämndsammanträde och slutligen är det partistämma med Moderaterna i Örebro. När det gäller just partistämman är jag oerhört taggad att få lyssna på alla intressanta debatter. Under helgen så kommer vi bland annat få en nytt idéprogram och ta viktiga steg framåt i en rad olika politiska områden. Jag kommer själv att försöka bevaka utbildningsfrågorna, se hur tonläget är och var tyngden kommer ligga under dom kommande åren. Utöver alla politiska debatter kommer vi även välja en ny partistyrelse.

Jag tänkte kort redogöra varför Hanif Bali bör bli invald till Nya Moderaternas partistyrelse;

Hanif Bali har varit och är en en utmärk riksdagsledamot för Moderaterna från Stockholms län. Han har sunda värderingar och har en karta såväl som en kompass väl till hands men framför allt vågar han vända på stenar för att lösa stora samhällsproblem, något som behövs om vi har som ambition att fortsätta utvecklas. Hanif var en av dom första kandidaterna som öppet drev linjen om att försörjningsstödet skulle ses över så att fler människor skulle kunna gå från bidrag till egen försörjning utan att drabbas av höga marginaleffekter. När andra hade fastnat i gamla hjul kring integration berättade Hanif hur man, med solnamodellen i ryggen, bör göra för att hjälpa fler människor att komma in på arbetsmarknaden så att dom kan få uppnå sina livsdrömmar.  Som Moderat representant är han ständig närvarande, även utanför länets gränser. Hanif ställer alltid upp när man behöver honom och hjälper alltid till när det är kampanj- och utbildningsdags. Han har ett oerhört starkt stöd bland gräsrötterna inom egna länsförbundet samt runtom i landet både bland äldre och yngre moderater, det märkte man inför riksdagsvalet och det beror mestadels för hans unika ledaregenskaper. Hanif har en förmåga att entusiasmera och gillar att inkludera och lyfta  människor i hans omgivning och för att kunna blicka framåt tillsammans behövs det fler människor som klarar av att fortsätta idé- och politikutvecklingen men också engagera sympatisörer och medlemmar att vara en del i arbetet. Med anledning av att vi har som ambition fortsätta utvecklas och för att vi behöver ytterligare en god ledare vore det bra för Moderaterna om Hanif Bali blev invald i partistyrelsen, han är utan tvekan rätt person för uppdraget!

SvD, SvD, SvD

// Edvin

Annonser

En reaktion på ”Därför bör Hanif Bali bli invald till partistyrelsen!

  1. Barnrumpa, inte torr bakom öronen. Vet en del om ovesäntligheter pallar inte för tryck, blåser bort i lä typisk gråterska. Hon får gifta sig rikt hoppas på turen. Vara med i några kändislekar i någon kanal hoppas hon ändock försörjer sig men, troligt på skattemedel.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s