Bättre att gå på ersättning än att inte jobba

RUT är en vinst för Sverige! Den bedömningen gjorde KI för tre år sedan när Alliansen tillät skatteavdrag för RUT-reformen. En bedömning som fortfarande är aktuell. Tusentals nya jobb har tillkommit. Otrygga svarta jobb har blivit trygga och vita jobb. Men! Risken finns att hälften av alla jobb slaktas bort av Mona Sahlin i vänstertrion. Mona Sahlin var tydlig i en debatt mot Fredrik Reinfeldt för någon vecka sedan om att hon vill avskaffa RUT-avdraget. Hon sa att det är bättre för alla som jobbar med RUT-tjänster att gå på ersättningar än att jobba.

SvD, DN, DI

// Edvin

P.S – Enligt flera källor erkände Thomas Bodström i en debatt  igår att vänsterpartierna vill göra det dyrare att anställa ungdomar för att finansiera deras bidragshöjningar.

 

 

2 reaktioner på ”Bättre att gå på ersättning än att inte jobba

  1. Pingback: Rutavdraget gratis för staten

  2. RutBIDRAG borde det kallas då det helt enkelt är ett bidrag från de rika till dom själva. Köp inte svart och om ni ”inte har råd” så gör som alla oss andra vanliga människor och städa och fixa själv! USCH för den moderata politiken!

    (Hoppas du inte tar bort den här kommentaren nu, då är du ju lika dålig som de som satt upp affischer över affischer (som du var så upprörd över, även då det pågår från båda håll).

    Ha ett bra och RÄTTVIST liv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s