Peter Hultqvist – Saknar trovärdighet

Nu har Mona Sahlin placerat Marita Ulvskog i frysboxen nere i Bryssel. Det spekuleras om att riksdagsledamoten, Peter Hultqvist, kommer ta över rollen som partisekreterare. Först och främst förtjänar Peter Hultqvist lite credd. Peter Hultqvist har under dom två senaste åren varit väldigt duktig i rollen som oppositionspolitiker. Han har kritiserat, nästan, allt alliansen har genomfört under dom två senaste åren.

Men.

Om han blir partisekreterare, kommer han att bli Mona Sahlins hundvalp. Mona Sahlin och socialdemokraterna har under den senaste tiden gjort flera högersvängar och i flera politiska områden vill socialdemokraterna, numera, driva samma politik som alliansen. Peter Hultqvist kommer bli tvungen att försvara högersvängarna. Jag tror att jag stannar där.

Hans trovärdighet är borta med vinden, ifall han tackar ja till jobbet som partisekreterare.

Läs DN

Läs Politikerbloggen.

”It has been a good day”

// Edvin

Twingly, Intressant, Alliansen och Socialdemokraterna.

22 reaktioner på ”Peter Hultqvist – Saknar trovärdighet

  1. Det är nog Fjunisar som du Edvin som saknar trovärdighet. Pter är kunning trovärdig arbetssam och mycket ärlig , saklig och enormt duktig på kritisera högerns politik.

    Men självklart det stör latisar som du Edvin. Som oroade dig för så små bagateller som biusstrejekn då du kanske skulle ja tvingats motionera.

  2. Jag har inte kritiserat honom i hans roll som oppositionspolitiker i riksdagen. Kruxet blir att han i rollen som partisekreterare måste försvara partiets högersvängar och acceptera att socialdemokraterna ställer sig bakom stora delar av alliansens politik.

  3. Marita Ulvskog i EU-parlamentet!? Som att ha en a-lagare som ordförande för en nykterhetsförening…:-D

  4. ”…enormt duktig på kritisera högerns politik.”

    Det är det enda han är duktig på. Precis som hans företrädare. Ni sossar lever på att kasta skit på andra, på att anklaga andra för det ni själva kan anklagas för.

    Du låter som en narr när du beskriver honom, Bertil. Har du aldrig reflekterat över varför han är hos socialdemokraterna och inte vänsterpartiet?

  5. BorlängePeter? Herregud det är ju ett värre stolpskott än Varulven

  6. Peter Hultqvist är enormt duktig på att kritisera motståndaren oavsett vad de gör.Han är samtidigt usel på att redovisa vad han och hans parti gör. Han är en maktlusten furste som bara ser till sin egen framgång i politiken. Han fladdrar runt , både i politiken men även i sitt privata liv. Det skulle underlätta för alla, både väljare och motståndare att veta vad han egentligen gör under sina timmar på riksdagen, ,eller sina ”många” interna möten för sitt parti. Är det någon som vet?

  7. Peter Hultqvist siktar mot stjärnorna.Det spelar ingen roll om han blir politisk sekreterare eller minister, bara hans namn lyser. Peter har ingen förmåga att försvara ideologin, utan vill bara ha och detta på bekostnad av andra.Hans retorik är bara tomma ord. Han lever i en skön dröm,trots sin ”ändrade livstil”.

  8. Linda Roos och Robban, håller med er till fullo,om att Peter fladdrar runt , både i politiken men även i sitt privata liv. Med fladdra gör han gärna i sällskap med en annan kvinna:-)) En sydeuropeisk som nog gillar lantisen.

    vad han egentligen gör under sina timmar på riksdagen kan man ha koll på men tidiga mornar åkte han taxi med en söt kvinna.Det var nog det som var den ”ändrade livsstilen”.Hon kanske inte visste att han var bonden som ”inte sökte” fru,för han hade ju redan en hemma 😉

  9. Peter Hultqvist beskrivs som populär och omtyckt i partiet. Han är den som kanske tagit mest utrymme i partistyrelsen och har också gjort sig hörd i partigruppens arbete under lång tid.

    ”Allt detta för att han har svårt att låta andra prata, inte för att han har något att säga.”

    – Han är en medial person
    Är det konstigt ? .Man har betalat 100.000 kronor för att göra reklam för rådslaget, med en förfinad bild på honom . Snacka om komplex ,bondläppar har också drömmar.

    Som inte ryggar för kritik och kan ha ganska hårda nypor när det behövs.. Följ länken nedan

    http://www.s-info.se/page/blogg.asp?id=26&blogg=28858#Comment

    Men han har ju knappt svarat på de frågor om inte kritik som visa ställt till honnom på
    Hultqvist blir en bra kompromisslösning som kan bevara de olika intressen som finns inom partiet.

    Han vill ha andras medkänsla självklart, han har svårt att bestämma sig han är svajig helt enkelt.Hur står han ut med sig själv?

  10. Den söta kvinnan är inte från sydeuropa. Så att ni vet utan hon är en ”mytologisk gestalt” och hon är av den ”sköna” sorten. Nu får ni lösa gåtan kära vänner. 😉

  11. Oj oj oj, Peter Hultqvist har nu tagit ledigt från bloggandet på nätet. Vad har hänt? Undrar många förstås. Det har nog med den ”ändrade livsstilen” att göra. Med stort intresse väntar vi på hans återkomst som partisekreterare eller varför inte partiledare som hans fans skriver.

    Bloggandet bjuder på både ris och ros, och sanningen ges mer utrymme. Och ”bonden” underskattar tekniken!

  12. Om nu ingen vet det, så är Peters fru en mycket söt, mörkhårig dam och det är väl inte så konstigt om hon är hos sin man i Stockholm.

  13. Sosse är nog fel upplyst. Båda damerna är nog söta dock den andra damen är naturlig mörkhårig och också hos Peter i Stockholm och trots en enda yttre likhet, skiljer sig damerna från varandra på många sätt. Peter föredrar nog mörkhåriga skönheter framför ljusa 😉

  14. Sosse är nog fel upplyst. Båda damerna är nog söta dock den andra damen är naturlig mörkhårig och också hos Peter i Stockholm och trots en enda yttre likhet, skiljer sig damerna från varandra på många sätt. Peter saknar trovärdighet!

  15. Alla ni som har kommenterat här. Tack för era kommentarer. Den mörkhåriga historiska gestalten av den sköna typen är det jag, Helen Nessai. Nu hoppas jag innerligt att ni kan låta människor vara i fred. Nu har paret återförenats.Jag gratulerar och önskar de all lycka. Vi bor i Sverige och inte i USA så vi behöver inte moralisera någons förhållande.

    • Helen
      Du har så stora potentialer. Du är ung men under dina år har du erfarit livet och världen från Iran till Turkiet och Sverige så intensivt och rikt. Det som du har varit med kan man skriva flera böcker om. Synd att du har nöjt det med ett liv i marginalen. Du behöver bara lite djupare kunskaper om politiken och sedan är du oslagbart.

  16. Ursäkta men vad fann du hos denna bonde? Jag som alltid tyckt att du skulle vara mer seriös för att fastna för en så svajig personlighet som bonden.

  17. Men det var väl trevligt att hon fick vara var med och synas vid sin man idag på kongressen i Smedjebacken. Snart fru statsminister. Tro mig Helen, Skönt för dig att du slapp bonden.

  18. Men det var väl trevligt att hon fick vara med på distrikskongressen i Smedjebacken och synas vid sin man. Hon är numera lika kortklippt som du. Snart fru statsminister. Tro mig Skönt för dig att du slapp bonden.

  19. Edvin Du och många andra kämpar för demokratin. Var och en på sitt sätt. Men ibland finns det de som inte har respekt för demokratin. Vissa genom att använda sin ”makt” för att påskina något som inte är och en del andra som kan tänka sig att ta bort hela 39 kommentarerna till en artikel som publicerades..Jag kan förstå om någon eller några personer har betett sig olämligt eller stötande men resten? låt oss säga kanske 30 andra. Nej gott folk, det är annat det handlar om.Detta handlar helt enkelt om den ”tusenåriga makttraditioner ibland socialdemokratiska herrefolket”.Men sanningen går inte att tysta ner, inte hur länge som helst i alla fall. Nu får det verkligen vara nog!
    http://dalademokraten.se/Templates/pages/news.aspx?id=69018&epslanguage=sv
    och sedan;
    http://vanster58.wordpress.com/2009/05/07/riksdagsman-dalom/#comments

Lämna en kommentar