Verklighetslös ideologi framför en vård med hög kvalitet

Verkar som att det kommer bli politisk strid i Stockholms läns landsting på tisdag när fullmäktige ska ta ställning till ett förslag om framtiden för S:t Görans sjukhus. Det är oerhört tråkigt, i synnerhet för alla stockholmare som vill ha en hälso- och sjukvård av hög kvalitet och tillgänglighet. Medarbetarna på S:t Görans sjukhus har under de senaste åren inte bara levererat en vård av hög kvalitet till Stockholmarna utan även förbättrat arbetssättet inom sjukvården i stort. Därför tycker jag att det är bra med olika utförare inom området, det främjar utveckling. Jag hade hoppats på att den stora stygga rörelsen hade nyktrat till i viktiga frågor som rör stockholmarnas vardag men icke. Socialdemokraterna sätter återigen verklighetslös ideologi framför en sjukvård med hög kvalitet för stockholmarna. De hävdar att processen varit kort och att de behöver mer underlag.

Ursäkta mig men sover S-ledamöterna under landstingsfullmäktige enbart för att samla in arvoden?!

Samtliga partier inom landstinget varit väl medvetna om att avtalet för S:t Görans sjukhus löper ut vid årsskiftet 2012/2013. Under tio år har Socialdemokraterna fått ta del av information om hur det går för verksamheten och under samma tid har de kunnat ta ställning till om S:t Görans sjukhus ska drivas av en fristående aktör eller landstinget. Att Socialdemokraterna behöver mer information är således trams! Istället för att vara tydliga i sakfrågan väljer Socialdemokraterna med Ilija Batljan i spetsen att ansvarslöst jonglera med en verksamhet som är viktig för stockholmarna och som uppskattas av patienter och medarbetare.

 

// Edvin

 

2 reaktioner på ”Verklighetslös ideologi framför en vård med hög kvalitet

  1. Pingback: Tweets that mention Verklighetslös ideologi framför en vård med hög kvalitet « Edvin Ala(m) 3.0 -- Topsy.com

  2. Att den mest effektiva sjukvården i landet med högst produktivitet prompt skall säljas ut.

    Det.

    Det är ideologi framför verkligheten.

Lämna en kommentar